Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Papegøye forrådte utro ektemann

Skikkelig sladrehank.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En israelsk ektemann angrer nå kraftig på at han hadde med seg familiens papegøye på stevnemøte med elskerinna. Mannen lærte papegøyen navnet på elskerinna for å imponere kvinnen han svermet rundt. Fuglen skulle hilse på kvinnen når hun kom inn.

Men fuglen hadde tydeligvis god hukommelse, men dårlig syn. Den klarte i alle fall ikke å holde styr på de to damene og sa navnet til elskerinna hver gang hustruen kom, melder avisa Maariv.

Den bedratte kvinnen ble mistenksom av plapringen til papegøyen. Siden papegøyer er noen ordentlige hermekråker, begynte hun jakten på kvinnen med det fremmede navnet og engasjerte privatdetektiv. Det tok bare knappe tre dager før privatdetektiven var på sporet av kvinnen som de allerede kjente fornavnet på.

Han sikret seg et avslørende bilde av de to elskerne. Med på det intime bildet, som nå brukes i skilsmisseforhandlingene, er også papegøyen.

Ifølge Maariv er ektemannen kastet på dør, men den forsmådde hustruen har krevd å få beholde papegøyen.