Pappa (45) omkom i frontkollisjon

Sønnen (4) overlevde.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): En mann på 45 år omkom da personbilen han kjørte, kolliderte med en lastebil på Stabekk i Bærum i morges. Den avdødes sønn på fire år kom fra ulykken med livet i behold.

- Så vidt vi skjønner, har personbilen fått sleng og havnet i fronten på lastebilen, som kom i motsatt retning, forteller operasjonsleder Tore Haugen ved Asker og Bærum politidistrikt til Dagbladet.no.

Meldingen om kollisjonen, som skjedde på Gamle Drammensvei like ved kreftpasienthjemmet Hospice Stabekk, kom inn klokka 08.43. Det skal være svært glatt på ulykkesstedet.Den lille sønnen ble tatt hånd om av forbipasserende og etter hvert fraktet til Ullevål universitetssykehus i Oslo. Ifølge sykehuset har fireåringen pådratt seg lettere bruddskader og ligger til observasjon.

Både gutten og den avdøde faren er hjemmehørende i Bærum.

Lastebilsjåføren fikk sjokk etter kollisjonen og ble kjørt til legevakta.

- Han er preget av ulykken. Når det lar seg gjøre, vil vi foreta avhør av ham, sier Haugen og opplyser at det så langt ikke er tatt stilling til om førerkortet skal beslaglegges.Det skal ha vært øyenvitner til kollisjonen, men disse har nå forsvunnet, og politiet håper de melder seg.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.