- Pappa, du må vinke til dem bak deg!

Sasha (11) sørget for at alle fikk en bit av presidenten under feiringen av valgseieren.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Onsdag morgen norsk tid kunne Barack Obama (51) endelig slippe jubelen løs over fire nye år i Det hvite hus etter en jevn valgnatt mot republikanernes Mitt Romney (65).

Da presidenten fant veien ut på scenen på sin valgvake i Chicago for å holde seierstalen, hadde han naturligvis med seg kona Michelle (48) og døtrene Malia (14) og Sasha (11).

Og der det manglet ikke på applaus og jubel fra lykkelige Obama-fans.

Oppmerksom yngstedatter Både foran og bak scenen jublet seiersglade Obama-tilhengere med amerikanske flagg, og alle ville de ha sin del av den nyvalgte presidenten.

Etter å ha vært USAs førstefamilie i fire år, er det ingen tvil om at samtlige i Obama-familien er godt vant til fans, blitsregn og applaus, og at presidentdøtrene er klar over at de må dele pappa med resten av verden.

Men mens presidenten, førstedamen og parets eldste datter strålte og vinket mot publikummet foran scenen, ble lille Sasha raskt oppmerksom på at det også var mange jublende plassert bak scenen.

«Se bak deg» 11-åringen mente tydeligvis at også disse fortjente noen vink fra presidenten, for snart dunket hun pappaen forsiktig i siden, og hvisket til ham at han også måtte passe på å vinke til dem «bak deg».

«SE BAK DEG»: Lille Sasha Obama gjorde pappa oppmerksom på de mange fansene som sto bak scenen.
«SE BAK DEG»: Lille Sasha Obama gjorde pappa oppmerksom på de mange fansene som sto bak scenen. Vis mer

Det så ut til at Obama trengte påminnelsen, for han var rask til å snu seg mot folkemassen på baksiden av scenen.

Takket være den oppmerksomme 11-åringen fikk derfor alle som hadde møtt opp til Obamas valgvake i Chicago denne natta vink fra presidenten.

JUBEL: Obama var rask til å snu seg for å vinke til dem som stod bak scenen, etter at yngstedatteren gjorde ham oppmerksom.
JUBEL: Obama var rask til å snu seg for å vinke til dem som stod bak scenen, etter at yngstedatteren gjorde ham oppmerksom. Vis mer