Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Pappa hylles etter dette bildet. Det gjør fotografen også

- Jeg beskyttet bare sønnen min.

REFLEKSER: Shaun Cunningham var sammen med sin sønn Landon (8) på sesongoppkjøringskampen mellom Atlanta Braves og Orlando Pirates. Sønnen hadde akkurat tatt et bilde av Danny Ortiz og skulle til å sende til moren sin, da det nesten gikk galt. Foto: Christopher Horner / The Pittsburgh Tribune-Review
REFLEKSER: Shaun Cunningham var sammen med sin sønn Landon (8) på sesongoppkjøringskampen mellom Atlanta Braves og Orlando Pirates. Sønnen hadde akkurat tatt et bilde av Danny Ortiz og skulle til å sende til moren sin, da det nesten gikk galt. Foto: Christopher Horner / The Pittsburgh Tribune-Review Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): De aller fleste av oss kan si at det på et eller annet tidspunkt i livet har sittet på tribunen og vært vitne til et idrettsarrangement som ikke helt har engasjert oss.

Men denne historien fra Florida i USA er en god påminnelse om at det likevel lønner seg å følge med. Man vet aldri hva som kan skje.

Reflekser Shaun Cunningham var sammen med sin sønn Landon (8) på sesongoppkjøringskampen mellom Atlanta Braves og Pittsburg Pirates. Sønnen hadde akkurat tatt et bilde av Danny Ortiz og skulle til å sende til moren sin, da det nesten gikk galt.

Ortiz glapp balltreet, som kom susende i en voldsom fart opp på tribunen. Rett mot hodet til den intetanende Landon. Heldigvis for åtteåringen var pappa raskt ute med armen og fikk stoppet balltreet fra å treffe sønnen.

På motsatt side av banen sto Christopher Horner. Han er fotograf for The Pittsburg Tribune-Review, og han fanget hele sekvensen på film.

- Det eneste som er mellom balltreet og gutten, er armen til faren. Det var rent instinktivt, sier Horner til New York Times.

- Beskyttet bare sønnen min Shaun Cunningham selv er av det mer ydmyke slaget. Da de to kom hjem fra kampen fortalte han sin kone at det riktignok hadde vært en hendelse, men at det ikke var noe å bry seg om.

Nå hylles han som helt i store overskrifter over hele USA. Til Tribune-Review sier han at han bare gjorde det alle fedre ville gjort.

- Jeg beskyttet bare sønnen min.

- Det har vært fullstendig galskap. De siste 24 timene har vært helt ute av kontroll, sier han til New York Times to dager etter episoden.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media