Pappa kastet barna sine fra bro

Fire barn under tre år savnet i Alabama.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Politiet i Alabama søker etter fire barn som har blitt meldt savnet. Faren skal ha kastet de fire fra en bro, skriver AP.

Slengte barna over rekkverket

Tirsdag kveld tilstå en 37 år gammel mann at han kjørte til Dauphin Island Bridge. Der skal han ha stoppet bilen og slengt de små barna over rekkverket på broen, som ligger opptil 24 meter over vannet.

De fire barna som er savnet og antatt drept er fire måneder gamle Danny, ett år gamle Lindsey, toåringen Hannah og tre år gamle Ryan. Treåringen er ikke mannens biologiske sønn, men mannen skal ha hatt ansvaret for ham siden gutten var baby, ifølge myndighetene.

Vanskelige søkeforhold

Minst tre båter deltar i søket, i tillegg sender Kystvakten en ekstra båt og et helikopter, sier etterforsker Scott Riva. Tirsdag kveld lokalt tid pågikk søket for fullt, men det måtte stoppes på grunn av dårlig vær i området.

- Dette har vært et mareritt, sa Riva til mediene.

- Stort verre kan det ikke bli

SØKER ETTER BARNA: Arbeidsforholdene var vanskelige for mannskapene som søkte etter de fire barna tirsdag kveld. Foto: AP/Scanpix
SØKER ETTER BARNA: Arbeidsforholdene var vanskelige for mannskapene som søkte etter de fire barna tirsdag kveld. Foto: AP/Scanpix Vis mer

37-åringen som kan bli tiltalt for fire drap, Lam Luong, sitter fengslet i Mobile, Alabama. Politiet vet foreløpig ikke om han har skaffet seg en advokat.

- Stort verre kan det ikke bli i Alabama, sa statsadvokat John Tyson jr. til press-register.

Alabama er blant de statene i USA som praktiserer dødsstraff.

Hevnmotiv

Motivet for drapene skal ifølge politisjef John Joyner ha vært at Luong ville hevne seg på kona. Politiet har forklart at 37-åringen meldte barna savnet på mandag. Han skal ha fortalt myndighetene at en kvinne som hadde barna ikke hadde levert de til ham.

Etterforskerne mente det hele var en løgn, og da politiet avhørte ham innrømmet han  å ha drept sine fire barn ifølge politisjef Joyner.

Familien bodde sammen med moren til kona i fiskerbyen Bayou la Batre. Faren kom til USA fra Vietnam i 1984 og jobbet i den kommersielle fiskeindustrien i byen.

Pappa kastet barna sine fra bro