Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Pappa promillekjørte over full sønn

Sønnen sov i grøfta da faren kom kjørende.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Til alt hell ble ikke sønnen alvorlig skadd da faren (57) kjørte over armen hans utenfor Grimstad i august i fjor.

Blodprøver viste at 57-åringen hadde en promille på 1,77, og nå han idømt 40 dagers fengsel, melder Agderposten.

På fest

Far og sønn hadde vært i et festlig lag utenfor Grimstad i forkant av promillekjøringen. Da sønnen begynte å gå hjemover, dro faren et annet sted for å hente mer alkohol.

På vei hjem har sønnen sovnet i veikanten. En kvinnelig bilist stanset og prøvde å få ham på beina, og i samme øyeblikk kom hans far kjørende.

57-åringen kjørte forbi dem, for så så brase inn i kvinnens bil. Han skal ikke ha merket at han kjørte over sin egen sønn, skriver Agderposten.

- Plutselig krøket han seg sammen i smerte. Mannen i bilen kjørte over armen til mannen i veikanten, sa kvinnen i retten.

Far og sønn nektet imidlertid for hele historien. De sa i stedet at det var kvinnen som hadde kjørt på sønnen, og at 57-åringen ikke førte bilen som endte i kvinnens bil.

Agder tingrett festet imidlertid ikke lit til far og sønn. Retten la i stedet kvinnen og andre vitners forklaringer til grunn.