Pappa'n til Julius går fra borde

Pappa'n til Julius, Edvard Moseid, slutter som administrerende direktør i Kristiansand Dyrepark.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Nå vil Mr. Dyreparken personlig bruke tiden til å konsentrere seg om spesielle utviklingsprosjekter som ligger hans hjerte nær. I klartekst betyr det blant annet at Moseid drar til Indonesias jungel for å bli kjent med dyrelivet der. Liknende turer har Moseid tidligere gjennomført i Amazonas.

Moseid ba om avløsning allerede før årets sesong. Like etter solgte han flere tusen av sine aksjer i Dyreparken, angivelig for å bruke gevinster til private formål.

- Jeg tror kjøperne gjorde en god investering. Vi har flere spennende ting på gang i Dyreparken, sa Moseid til Dagbladet i juni.

De siste 35 årene har Moseid ledet arbeidet med å drive Dyreparken til å bli Norges nest mest besøkte turistattraksjon. Moseid har alltid satt dyrene øverst på lista. Underholdningsbiten har alltid kommet i annen rekke for ham.

Moseids etterfølger blir Reidar Fuglestad som i dag er linjedirektør for Color Lines mest hektiske ferjesamband, strekningen mellom Kristiansand og Hirtshals. Fuglestad høster allerede stor tillit i Dyreparkens styre. Man fremhever spesielt hans brede erfaring innen norsk reiseliv.

Som Fuglestads etterfølger som linjedirektør er allerede utpekt Terje Marcussen. Han kommer fra stillingen som markedssjef i Color Line. Marcussen har gjort lynkarriere på havna i Kristiansand. Han debuterte som toller på kaia før han satset pengene sine på bedriften bak Sørlandschipsene.

HADET JULIUS: Edvard Moseid gir seg som direktør i Dyreparken.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer