Par forsvant sporløst på ferie. Nå har mysteriet tatt en dyster vending

Paret tok fatt på hjemreisen i morgentimene 27. mars. Siden fikk ingen tak i dem.

LETEAKSJON: Myndighetene leter etter parets leiebil langs veien mot flyplassen der de skulle reise fra. Foto: Reuters / NTB Scanpix
LETEAKSJON: Myndighetene leter etter parets leiebil langs veien mot flyplassen der de skulle reise fra. Foto: Reuters / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Ferien til Den dominikanske republikk skulle bli et avslappende avbrekk fra hverdagen for paret Orlando Moore og Portia Ravenelle. Det så det også ut til å være, på bildene de delte via sosiale medier.

De red på hester, reiste til fossefall omgitt av frodige fjellsider og fikk seg et vennepar fra Canada, som de tilbrakte mye av tiden med.

Men da paret vinket farvel til sine nye venner og satt seg i leiebilen for å kjøre til flyplassen på reisen hjem til New York, ble det stille. De gikk aldri om bord på flyet, og telefonene deres var uten signal.

Omfattende leteaksjon

Da de ikke fikk kontakt med noen av dem, fikk venner og familie full panikk. Moores søster, Lashay Turner, forteller NBC at hun kontaktet både den amerikanske ambassaden og politiet 29. mars, to dager etter at de skulle landet hjemme.

- Jeg er redd. Jeg vet ikke hva som skjer. Vi vil bare at han skal komme hjem trygg og i live, sier hun.

Det ble satt i gang en omfattende leteaksjon etter det savnede paret, men i to uker gikk de helt uten et eneste spor av hva som kunne ha skjedd.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer