Par hadde sex i bilen - døde

Døde av kullosforgiftning, ble funnet om morgenen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Et par - en mann på 32 år og en kvinne på 25 år - fra byen Glencoe i Kentucky ble i forrige uke funnet døde i bilen, som sto parkert i et boligområde. Politiet sier dødsårsaken er at de ble kullosforgiftet mens de hadde sex, ifølge WCPO Cincinnati.

Det var mannens bror som fant paret døde i bilen om morgenen, da han fulgte barna til skolebussen. Han dro den livløse broren ut og prøvde å utføre hjerte-lunge-redning på ham, mens han fikk instruksjoner fra AMK-sentralen.

Men det var for seint; de to ble erklært døde på stedet.

Josh Neale, sheriff i Gallatin County, sier årsaken til kullosforgiftningen er at paret lot motoren gå for å holde varmen under sexakten; det var bare 4,4 grader ute. En lekkasje fra det rustne eksosanlegget førte den dødelige gassen inn i kupeen, og etter 90 minutter var de altså døde.

Sheriff Neale råder alle som oppholder seg lenge i en parkert bil til å slå av motoren eller sveive ned ruta. Mannens bror står fram med historien for å advare alle mot å begå samme feil.

De avdøde er nå sendt til rettsmedisinsk undersøkelse for å fastslå hvorvidt de var beruset eller ikke på dødstidspunktet.