Par innrømmer drap på seks familiemedlemmer

Drepte foreldre og brorens familie.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): De to som er arresterte etter det brutale drapet på seks familiemedlemmer i delstaten Washington, har innrømt drapet. Det melder nyhetsbyrået AP.

Paret, som begge er 29 år, er varetektsfengslede, og fredag er det ventet at en tiltale mot de to vil bli klar.

Forsøkte å rømme

Den kvinnelige arresterte, Michele Anderson, er datteren til to av de som ble skutt. Hun og kjæresten Joe McEnroe tok livet av hennes foreldre med pistolskudd på julaften, og gjemte deretter likene.

Da Micheles bror, hans kone og to barn på 6 og 3 år senere kom til stedet, ble de også skutt fordi de var potensielle vitner til skytingen.

Paret bor bare 200 meter fra huset der de skjøt familien. Etter drapene forsøkte de å rømme til Canada, men returnerte dagen etter og ble arrestert. Ifølge Andersons advokat er det ikke klart om hun vil si seg skyldig i drapene.

- Penger kan ha spilt en rolle

Likene ble funnet av en kollega av ett av ofrene i et område i nærheten av huset, som ligger i den lille byen Carnation, fire mil øst for Seattle.

DREPTE FAMILIEMEDLEMMER: Et par i slutten av 20-åra innrømmer drapet på seks familiemedlemmer i Carnation i delstaten Washington,. Foto: ELAINE THOMPSON/AP/SCANPIX
DREPTE FAMILIEMEDLEMMER: Et par i slutten av 20-åra innrømmer drapet på seks familiemedlemmer i Carnation i delstaten Washington,. Foto: ELAINE THOMPSON/AP/SCANPIX Vis mer

Det er fremdeles uklart hva som er bakgrunnen for drapene, men Ben Anderson, Micheles nevø og barnebarnet til to av de drepte, fortalte reportere at penger kan ha spilt en rolle i drapene.

- Hun følte at hun ikke var nok elsket, at ingen satte pris på henne og at hun ble dyttet ut av de andres liv, sa han om Michele.