Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Par siktet etter at Madelene (29) ble funnet drept i betongblokk. Nå løslates kvinnen

Fortsatt mistenkt.

DREPT: Småbarnsmoren Madelene (29) var savnet i tre måneder før hun ble funnet i skogen utenfor Upplands Väsby. Foto: Privat
DREPT: Småbarnsmoren Madelene (29) var savnet i tre måneder før hun ble funnet i skogen utenfor Upplands Väsby. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): I februar i år ble den drepte småbarnsmoren Madelene (29) funnet innstøpt i betong i skogen i Upplands Väsby utenfor Stockholm.

I slutten av februar ble et kjærestepar, en 33 år gammel mann og ei 30 år gammel kvinne, pågrepet og siktet i saken. Nå løslates kvinnen, melder Expressen.

Kvinnen har ikke vært mistenkt for selve drapet, men blant annet for biltyveri, for å ha skjult kjæresten som var etterlyst av politiet og for brudd på våpenlovgivningen.

Hun regnes fortsatt som mistenkt i saken. Tiltalebeslutningen i saken er ventet i morgen. Begge to nekter straffskyld.

Tidligere dømt for drapsforsøk Den siktede mannens fosterforeldre har fortalt at de tidligere avslørte at mannen hadde en plan om å drepe også dem.

- Det var tegnet på A4-ark, flere stykker. Det sto akkurat hvordan han skulle drepe oss, forteller fosterfaren i svenske Brottcentralen

Da 33-åringen var 17 år, ble han dømt for å ha planlagt drap på fosterforeldrene. Han hadde allerede vold mot skoleansatte og vold mot en tjenestemann på rullebladet. Han ble plassert i fosterhjem. 

- Det var en hel plan for hvordan han skulle drepe oss. Først skyte meg, siden kona mi, så hundene og til slutt brenne ned huset, sier fosterfaren i Aftonbladet.

Bobilfunn Det ble søkt intenst etter Madelene i tida før hun ble funnet, og søkepatruljene gikk flere ganger rett forbi betongblokka, som lå på bakken i skogen i Upplands Väsby.

Først i februar fanget betongblokka i skogen politiets oppmerksomhet, etter tips. Ved hjelp av tunge maskiner ble betongblokka løftet opp og fraktet til en militærbygning i Norrtälje, der sju polititeknikere jobbet i tre timer med å frigjøre levningene fra betongen.

Politiet tror ifølge Expressen at støpearbeidet ble gjort i skogen der Madelene ble funnet, og at betongblokka med 29-åringen ikke ble flyttet.

Bobilen til det siktede paret to sto i lang tid parkert i nærheten av stedet hvor Madelene ble funnet. Der ble det også funnet en trillebår med sementrester funnet.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Hele Norges coronakart