Par siktet for å ha voldtatt tiåring

En 50 år gammel mann og en 18 år gammel kvinne fra Moss er siktet for voldtekt og voldtektsforsøk mot to ti år gamle jenter. Mannen og kvinnen ble mandag varetektsfengslet for henholdsvis fire og to uker.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Lørdag kveld ble de to jentene med inn i huset til samboerparet. Der skal den ene av de to ha blitt voldtatt, mens den andre skal ha blitt utsatt for utuktig omgang. Jentene har vært inne til medisinske undersøkelser, men resultatene fra disse forelå ikke mandag kveld.

- Det som ligger til grunn for siktelsen er en kombinasjon av det de siktede har sagt og det vi har fått vite fra de fornærmede, sier politiinspektør Jon Granrud i Moss politidistrikt til TV 2.

De to tiåringene skal ha fått i seg et neddopende middel inne i huset, og de skal også ha fått teip over munnen. Det var jentenes foreldre som meldte fra til politiet.

- Omtrent samtidig møtte også de siktede opp på politivakta for å snakke om saken. Opplysningene vi fikk dannet grunnlaget for siktelse og pågripelse, sier Granrud. Ifølge TV 2 nekter begge de siktede straffskyld.

(NTB)