Paradise-Thea forsøkt lurt av «Stetoskopmannen»

Mannen (25) som er dømt for beføling av over 20 unge jenter i Danmark har flyttet til Lillestrøm.

FORSØKT LOKKET AV «STETOSKOPMANNEN»: Thea Bråten Christensen (25), kjent fra «Paradise Hotel» på TV3 i 2010, ble forsøkt lokket til «helseundersøkelse» hos en danske (25) som tidligere er dømt for å ha befølt over 20 unge jenter i Danmark. Foto: Anita Arntzen/Privat
FORSØKT LOKKET AV «STETOSKOPMANNEN»: Thea Bråten Christensen (25), kjent fra «Paradise Hotel» på TV3 i 2010, ble forsøkt lokket til «helseundersøkelse» hos en danske (25) som tidligere er dømt for å ha befølt over 20 unge jenter i Danmark. Foto: Anita Arntzen/Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Nå slår tidligere «Paradise Hotel»-deltaker Thea Bråten Christensen (25) alarm om den pågående dansken.

Den unge tobarnsmora går nå ut på bloggen sin med en «advarsel til alle jenter i Lillestrøm-området» etter at den 25 år gamle dansken skal ha forsøkt å få henne til leiligheten sin hvor han ville utføre en «helseundersøkelse» på henne.

- Han ønsket at jeg skulle være modell i en kampanje for jenter med astma. Jeg skulle ta av meg blusen og holde meg på brystet. Han skulle lytte på meg. Jeg skulle få 6000 kroner per bilde. Men den pågående framgangsmåten hans gjorde meg mistenksom, sier Thea Bråten Christensen til Romerikes Blad.

Da Dagbladet snakket med dansken, som er dømt for beføling av over 20 unge jenter i Danmark, 19. september i år, hevdet «Stetoskopmannen» hardnakket at han ikke kommer til å begå kriminalitet i Norge.

- Ekkelt - Jeg nekter ikke for at jeg gjorde dumme ting i Danmark, men jeg har sonet min straff og også vært til behandling hos psykiater, uttalte 25-åringen.

Dagbladet møtte ham utenfor leiligheten i Lillestrøm for en drøy måned siden. Da hadde angivelig flere unge jenter i området allerede mottatt slibrige tekstmeldinger fra ham.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer