EKTEPAR DØDE: En kvinne i 40-åra og mann i 50-åra er døde etter det politiet betegner som en alvorlig voldsutøvelse i Haugesund i natt.  Etterforskningen så langt gir ikke politiet grunn til å tro at noen andre enn de to døde var involvert i voldsutøvelsen. Foto: Kjell Bua / Blink foto
EKTEPAR DØDE: En kvinne i 40-åra og mann i 50-åra er døde etter det politiet betegner som en alvorlig voldsutøvelse i Haugesund i natt. Etterforskningen så langt gir ikke politiet grunn til å tro at noen andre enn de to døde var involvert i voldsutøvelsen. Foto: Kjell Bua / Blink fotoVis mer

- Parets mindreårige barn ringte og sa det hadde skjedd noe alvorlig hjemme

Ektepar funnet døde i Haugesund.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En kvinne i 40-åra og en mann i 50-åra er funnet døde i Haugesund.

Politiet fikk melding om hendelsen klokka 03.05 i natt. Det var da et av parets barn som varslet politiet.

- Det var parets mindreårige barn som ringte oss i natt og fortalte at det hadde skjedd noe alvorlig hjemme, sier politistasjonssjef ved Haugesund politikammer, Edgar Mannes til Dagbladet.

Ivaretas av kriseteam Sammen med ekteparet, som er av utenlandsk opprinnelse, bodde to av deres barn.

- Den ene er 19 år gammel og den andre 15 år gammel, forteller politistasjonssjefen.

Den yngste er tatt hånd om av barnevernet i kommunen.

- I tillegg ivaretas de begge av kommunens kriseteam, sier Mannes.

Funnet skarp gjenstand Politiet tror funnstedet også er åstedet for voldsutøvelsen.

Da politiet kom til boligen i natt fant de to hardt skadde personer. Den ene ble forsøkt gjenopplivet på stedet, men ble etter en stund erklært død. Den andre personen ble sendt til sykehus, men døde der etter noen timer, ifølge Mannes.

- Begge hadde omfattende skader vi mener er blitt påført med en skarp gjenstand. Vi har funnet en slik skarp gjenstand i leiligheten, som vi tror er blitt brukt til å påføre disse skadene. Vi kan imidlertid ikke utelukke at andre gjenstander også kan ha blitt benyttet, sier politistasjonssjefen.

Starter avhør Så langt gir ikke etterforskningen politiet grunn til å tro at noen andre enn de to døde har vært involvert i hendelsen.

- Men vi etterforsker saken bredt, og vil foreløpig ikke konkludere med noe, sier Mannes.

- Det krimtekniske arbeidet har påbegynt, og vi vil også få bistand Kripos. Videre vil vi starte avhør av de dødes familie og bekjentskapskrets, naboer, og andre som kan ha opplysninger om hendelsen og et eventuelt motiv, sier han.