Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Pariserhjul tatt av tornado i Spania

35 personer skadet i tivoliet.

35 SKADD: 35 personer ble skadd - minst 15 av dem alvorlig - da et pariserhjul ble blåst over ende av en tornado som traff et tivoli i byen Gandia i Valencia i Spania i går. Foto: AFP / Scanpix
35 SKADD: 35 personer ble skadd - minst 15 av dem alvorlig - da et pariserhjul ble blåst over ende av en tornado som traff et tivoli i byen Gandia i Valencia i Spania i går. Foto: AFP / Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Minst 15 av de 35 som ble skadet da en tornado traffet et tivoli  i byen Gandia i Valencia i Spania i går, er alvorlig skadd

Ifølge Skynews er alle de 15 ansatte ved tivoliet.

I alt ble 35 personer skadet da tornadoen traff det omreisende tivoliet. Den ødela også flere andre karuseller, og kuttet strømmen. Tivoliet ble i går stengt som følge av uværet.

Ti døde Et voldsomt regnskyll har ført til at flere personer har mistet livet sør og sørøst i Spania de siste dagene. 10 personer er bekreftet drept melder Daily Mail. Ifølge Skynews er sju av dem menn, og to av dem kvinner.

En av de drepte er ifølge avisa en ti år gammel jente, som ble funnet druknet i en bil.

I tillegg er to personer savnet i regionene Malaga og Almeria.

Turistmål rammet Oversvømmelsen blir betegnet som den verste i landet på 23 år.

De hardest rammede områdene er Malaga, Almeria og Murcia, som alle er kjente norske turistmål. Flere hundre mennesker er evakuert herfra.

I hovedstaden Madrid  har gater vært totalt opversvømmet. I Andalucía og Murcia har innbyggerne mistet alt de eier.

Togtrafikken mellom Valencia og Albacete står stille på grunn av en oversvømmet tunnel, og også flere broer som har kolapset har medført stengte motorveier.

I en rekke byer og tettsteder var gatene oversvømmet av vann, og to bruer på hovedveier har rast sammen. Flere biler kunne ses flytende i flomvannet.

STORE ØDELEGGELSER: Oversvømmelsene i Spania blir betegnet som de verste på 23 år. Foto: Scanpix
STORE ØDELEGGELSER: Oversvømmelsene i Spania blir betegnet som de verste på 23 år. Foto: Scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media