Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Parkens dronning

En haug med pressefolk ble for kjedelig for lille Maud Angelica (snart 18 måneder). Hun ville heller leke med barna i Central Park i hjertet av New York.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

NEW YORK (Dagbladet): I går møtte prinsesse Märtha Louise (33), Ari Behn (32) og lille Maud Angelica norsk og internasjonal presse i sin nye hjemby.

Mens prinsessen og Ari Behn pliktoppfyllende stiller opp og lar seg fotografere, begynner lille Maud Angelica å bli lei. Hun har mer lyst til å leke.

Plutselig får hun den lille brøkdelen av et sekund hun trenger. Så løper hun bortover på gresset i parken. Med en liten lekehåndveske på slep.

-  Det er veldig flott, vi har allerede vært mye i parken og Maud Angelica har fått mange nye venner. Selv om hun ikke snakker språket, kommuniserer hun med de andre barna, sier den stolte faren.

Drømmebyen

Det er ikke tilfeldig at prinsessen og Ari Behn valgte New York som base for familien. Selv om prinsessen ikke har det samme forholdet til byen som ektemannen.

-  Jeg har ikke vært her så mye før. Men jeg har store forventninger, sier hun.

-  New York er utrolig spennende. Men jeg kommer jo fra Moss, og det er jo ikke så stor forskjell, fortsatte Ari med glimt i øyet.

De har bosatt seg på Upper West Side, like ved Central Park.

-  Dette er byen jeg alltid har drømt om å bo i. Upper West er veldig «laid back». Det er veldig greit å bo her like ved parken. Vi valgte området veldig bevisst, sier Ari Behn.

Tre rom og kjøkken

Prinsessen var nøye med å understreke at de betaler oppholdet selv og avviser at oppholdet på noen måte er sponset.

-  Vi har en leilighet med stue, kjøkken, et soverom til Maud Angelica, et soverom til oss og trives veldig bra, sier prinsessen.

Selv om paret ikke vil si hva de betaler i måneden, er det trolig at de betaler minst 35 000 kroner i husleie. Det er hva det koster å bo på Upper West Side på Manhattan.Det er ingen tvil om at paret setter stor pris på anonymiteten de får i New York. Her kan de gå på gata uten å bli gjenkjent. De kan handle, gå ut og spise, og rusle rundt som en helt vanlig familie uten å bli lagt merke til.

-  Det er veldig godt å være her. Selv om vi selvfølgelig savner Norge litt, sier prinsessen.

Paret har med seg barnepike og de har egne sikkerhetsvakter.

Tidlig opp

Det er tydelig at den lille familien har tenkt til å benytte tida godt i verdensmetropolen.

-  Jeg skal jobbe med ei bok. Jeg liker å jobbe tidlig. Derfor blir det jobbing fra 6 om morgen fram til 12, sier Ari.

Han vil ikke avsløre hva den skal dreie seg om.

Prinsessen forteller derimot at hun kommer med en barnebok - «Hvorfor de kongelige ikke har krone på hodet» - i november.

Og hun arbeider videre med et annet eventyrbokprosjekt.

TRIVES: I går møtte prinsesse Märtha Louise, Maud Angelica og Ari Behn (32) pressen i sin nye hjemby New York.
LØPETUR: Maud Angelica tok seg en løpetur i Central Park.
AKTIV: Maud Angelica var meget aktiv under gårsdagens møte med pressen, og spaserte stolt rundt med sin lille lekehåndveske på det grønne graset i Central Park med prinsesse Märtha Louise på slep. - Vi har allerede vært mye i parken og Maud Angelica har fått mange nye venner, forteller Ari Behn.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media