Parkeringshus står under vann

- Man kan nesten fiske der inne nå, sier politiinspektør Oddvar Nordfonn.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

|||

Politiet i Bergen advarer mot store trafikkproblemer i sentrum tirsdag, etter at E39 blir innsnevret til ett felt på grunn av en vannlekkasje i sentrum av byen.

Fosset innPolitiet fikk melding om vannlekkasjen klokken 22.47 mandag kveld. Meldingen gikk ut på at vannet fosset inn i garasjen under Grieghallen.

Brannvesenet rykket ut med store mannskaper og parkeringshuset ble evakuert. Etter en halvtimes tid var det 20 centimeter vann på det nederste nivået i parkeringshuset.

- Man kan nesten fiske der inne nå, sier politiinspektør Oddvar Nordfonn i Hordaland politidistrikt til NTB tirsdag morgen.

Pumpet i nattVannet er tirsdag morgen på retur etter at brannvesenet har pumpet ut vann hele natten.

- Men problemet er ikke løst. Kilden er funnet og kommunens folk må hakke opp gata for å få stoppet lekkasjen. Derfor må E39 i sentrum innsnevres til ett felt tirsdag, og folk i Bergen må regne med kaos i trafikken. De som kan la bilen stå bør gjøre det, sier Nordfonn.

Mangler vannBeboere i mange deler av sentrum meldte mandag kveld om at de er uten vann, skriver Bergens Tidende. Beboere på Nedre Nygård, Nygårdshøyden, deler av Møhlenpris og Nordnes har ikke lenger vann i kranene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer