Parkeringvakt ble truet med balltre og fikk bilen smadret

Mann ble rasende etter parkeringsbot.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Der andre sender en klage er det noen som velger å ta fram balltreet;

En mann ble torsdag kveld så rasende etter å ha fått en bot for feilparkering at han truet parkeringsvakta fra EuroPark med kølle - og endte med å smadre bilen hans.

- Mannen hadde parkert uten å løse billett og ble derfor bøtelagt. Mens parkeringsvakten fortsatt var der kom mannen tilbake. Det ble da en diskusjon - han var sint fordi han mente vi ikke skulle ta bilde av bilen hans. Dette er imidlertid noe vi gjør rutinemessig når noen blir ilagt bot etter ønske fra Parkeringsklagenemda. Han forlot til slutt stedet, men etter en liten stund kom han tilbake med en baseballkølle med aluminiumsbeslag, bekrefter informasjonsdirektør Pål Gleditsch overfor Dagbladet.no.

Klarte å rømme

Mannen løp etter parkeringvakten. Vakten klarte imidlertid å rømme inn i tjenestebilen.

- Da angrep mannen bilen med balltreet. Han slo inn tre ruter i bilen før vår ansatte kom seg unna stedet i bil, forteller Gleditsch.

Politiet ble varslet og rykket ut til stedet.

Hendelsen skjedde på en parkeringsplass i Maridalsveien, i nærheten av Myrens verksted på Torshov i Oslo ca. kl 18.30 torsdag kveld, og vil bli anmeldt.

- Vi har informasjon om bilen de benyttet og kommer til å anmelde dette til politiet, opplyser informasjonsdirektøren.

- Skremt der og da
Parkeringsvakten kom seg unna uten fysiske skader.

- Han ble skremt der og da. Med tanke på slike situasjoner har vi et tilbud til de ansatte om samtale med en psykolog, men det har han ikke hatt behov for. Dette er en erfaren ansatt med lang erfaring som parkeringsvakt, sier informasjonsdirektøren.

Hender det ofte at parkeringsvaktene blir utsatt for slike ting?

- Nei, det skjer veldig sjelden. Jeg tror jeg har opplevd det tre-fire ganger på 30 år i selskapet. Heldigvis er det ikke så mange som går rundt med balltre, det er vel heller ikke så vanlig i de fleste miljøer, sier informasjonsdirektøren.