Parksex skapte oppstyr i New York

Et homofilt par samlet flere hundre tilskuere i Central Park i New York, da de klatret opp i et tre og henga seg til intim elskov.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Politiet fikk til slutt lokket de to ned på jorda, i bokstavelig og overført forstand.

Parksex-opptrinnet var ikke et utslag av våryr elskovslyst hos paret på henholdsvis 32 og 17 år. Det var ment som en protestaksjon mot at foreldrene til 17-åringen har satt seg imot forholdet, fortalte de to etter at de var brakt inn til avhør fredag.

De kløv høyere og høyere opp i treet, med flere pauser for munnsex underveis, mens politiets utkommanderte klatret etter. Politifolkene forsøkte å blidgjøre de etter hvert noe harme elskende med tørstedrikke, men ble skjelt ut da de ikke greide å skaffe riktig brus.

- Dette her er Coke, jeg ba om Diet Pepsi med vaniljesmak, skrek den opprørte 32-åringen. Han var bare iført en purpurrød lærreim og løsbryster, mens 17-åringen ifølge New York-avisenes detaljerte rapporter bar hvit boksershorts.

Etter at gemyttene hadde roet seg, klatret de to ned fra treet og ble straks anholdt. De to vil trolig bli siktet for ordenforstyrrelse og å ha motsatt seg arrest. En politimann sier karene skal være glade at grenene de satt på ikke brakk da de holdt på som verst.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer