Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Parlamentet har vedtatt å trekke tilbake styrkene

Skal stoppe all voldsbruk fra politi.

TREKKES TILBAKE: I løpet av dagen har politifolk skutt mot demonstranter i nærheten av Uavhengighetsplassen i Kiev. En rekke journalister melder nå at parlamentet har vedtatt en resolusjon om å trekke tilbake styrkene. Foto: AFP PHOTO/ LOUISA GOULIAMAKI
TREKKES TILBAKE: I løpet av dagen har politifolk skutt mot demonstranter i nærheten av Uavhengighetsplassen i Kiev. En rekke journalister melder nå at parlamentet har vedtatt en resolusjon om å trekke tilbake styrkene. Foto: AFP PHOTO/ LOUISA GOULIAMAKI Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Ifølge blant annet The Wall Street journal har de ukrainske parlamentet vedtatt en resolusjon om å trekke tilbake styrkene og stoppe voldsbruken i Ukraina.

- Det ukrainske parlamentet vedtar resolusjon om å trekke tilbake troppene, og stoppe maktbruk, tvitrer Wall Street Journal-redaktør Jaroslav Trofimov.

Også representanter fra Regionpartiet, med sittende president Viktor Janukovitsj, stemte for resolusjonen i parlamentet.

Flere journalister har meddelt de samme opplysningene på Twitter.

Majoriteten av parlamentet gikk ifølge journalistene i Kiev inn for at all bruk av politi- og militærstyrker skal stoppes.

Dagbladet kommer med mer


Hele Norges coronakart