Pårørende på plass i Danmark

To nordmenn omkom i en ulykke i Danmark lørdag. I dag er deres pårørende på plass i Århus.

TO NORDMENN OMKOM: To nordmenn omkom i en ulykke mellom en personbil og et tog i Danmark. Video: Per Øxenholt Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

To personer omkom da en norsk familie på fire, som er hjemmehørende i Buskerud, var involvert i en ulykke i Danmark lørdag formiddag.

Deres bil var involvert i et sammenstøt med et tog på Letbanen i Trustrup på Djursland. Far (34) og sønn (7) omkom, mens mor (32) og datter (6) ble fraktet til sykehus og var i går kveld utenfor livsfare.

I dag melder Drammens Tidende at de pårørende er på plass i Danmark.

- Familien er i Århus nå. De to familiemedlemmene som ikke omkom i ulykken er fortsatt på sykehuset, sier vaktsjef Martin Christensen ved Østjyllands politi til avisa.

- Vi tar vare på de overlevende, som har det bra under forutsetningene. De er med familien sin på sykehuset, sier Christensen til TV 2.

Skulle opereres

Samtidig forteller vaktsjef Christensen til DT at han har ikke fått informasjon om moren er operert eller ikke. I går fikk avisa opplyst at den 32 år gamle kvinnen har fått et brudd i en arm og skulle opereres enten lørdag kveld eller søndag morgen. Avisa opplyste også om at dattera skal være uskadd.

Dagbladet har vært i kontakt med politiinspektør Brian Voss Olsen ved Østjyllands politi søndag formiddag. Han opplyste om at de ikke vil komme med noen ny informasjon i saken i dag og at arbeidet med saken vil ta lang tid.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer