Pårørende poster bilder av sine savnede på sosiale medier: - Kan ta lang tid å identifisere de døde

Benytter hashtaggen «RechercheParis».

DUKER OVER DE DREPTE: Døde personer lå tildekket utenfor restauranten Le Carillon. Foto: Thibault Camus / AP / NTB Scanpix
DUKER OVER DE DREPTE: Døde personer lå tildekket utenfor restauranten Le Carillon. Foto: Thibault Camus / AP / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Den kaotiske situasjonen i terrorrammede Paris har gjort at pårørende og venner har startet egne søk for å gjøre rede for sine kjære etter gårsdagens angrep.

129 er hittil drept og over 300 hundre er fraktet til sykehus etter at åtte terrorister gjennomførte en rekke koordinerte angrep på ulike steder i Frankrikes hovedstad. Desperate foreldre har tatt til sosiale medier som Twitter og Facebook i håp om å finne nyheter om de savnede.

Mange har delt bilder, videoer og informasjon om de savnede og bruker hashtaggen «RechercheParis» som betyr «Søk Paris». I skrivende stund har hashtaggen blitt benyttet flere tusen ganger.

Fotballstjerne mistet kusine Blant de første som ble bekreftet omkommet er franske Valentin Ribet. Ribet skal ifølge The Guardian ha vært på konserten med Eagles of Death Metal på konsertstedet Bataclan i går, der 87 mennesker ble drept.

Venner av ham skal på Twitter ha sendt en rekke engstelige meldinger der de lurte på hvordan det gikk med ham.

Universal Music i Frankrike opplyser også at tre av deres ansatte døde under konserten. Sjefen for Universal Music i Frankrike, Pascal Negre, har uttrykt sorg og bekreftet bortgangen til sine ansatte.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer