Pårørende reagerer etter vrakfunnet: - Vet ikke hva jeg skal tro

Gjennomgår tester.

REAGERER: Sarah Bajc er en av de pårørende etter ulykken da hennes kjæreste Philip Wood var ombord i Boeing 777-maskinen som ble borte. - Min første reaksjon var at jeg vet ikke hva jeg skal tro for det har vært så mange falske alarmer. Om vrakdelen faktisk stammer fra flyet så blir det vanskeligere å klamre seg til håpet om at flyet landet i sikkerhet et eller annet sted, sier hun til NBC News. Foto: AFP PHOTO / YANNICK PITOU / NTB SCANPIX
REAGERER: Sarah Bajc er en av de pårørende etter ulykken da hennes kjæreste Philip Wood var ombord i Boeing 777-maskinen som ble borte. - Min første reaksjon var at jeg vet ikke hva jeg skal tro for det har vært så mange falske alarmer. Om vrakdelen faktisk stammer fra flyet så blir det vanskeligere å klamre seg til håpet om at flyet landet i sikkerhet et eller annet sted, sier hun til NBC News. Foto: AFP PHOTO / YANNICK PITOU / NTB SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Malaysian Airlines flight MH370 på vei fra Kuala Lumpur til Beijing forsvant uten et spor med 239 personer om bord i mars 2014, men nå kan det se ut som om man har kommet et skritt nærmere en løsning på mysteriet.

Onsdag ble det rapportert om et vrakfunn på øya La Reunion som vest i Det indiske hav - et vrakfunn mange eksperter har sagt at sannsynligvis stammer fra det savnede flyet.

- Vet ikke hva jeg skal tro Sarah Bajc er en av de pårørende etter ulykken da hennes kjæreste Philip Wood var ombord i Boeing 777-maskinen som ble borte.

- Min første reaksjon var at jeg vet ikke hva jeg skal tro for det har vært så mange falske alarmer. Om vrakdelen faktisk stammer fra flyet så blir det vanskeligere å klamre seg til håpet om at flyet landet i sikkerhet et eller annet sted, sier hun til NBC News.

Hun forteller også at hun er opprørt over at Malaysia ikke har gjort mer for å komme til bunns i hva som forårsaket ulykken, samt stille de som er skyldige for retten.

- Jeg er fortsatt veldig sint på Malaysia på grunn av det manglende arbeidet med å finne de som er ansvarlige. De har sviktet verden, sier hun.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.