Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Pårørende reagerer

- Sorgen og savnet etter Lena er fortsatt som et åpent sår.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

KRISTIANSAND (Dagbladet): Klara Sløgedal mistet sin eneste datter, Lena, fem dager etter at hun hadde fylt 10 år. Hun reagerer negativt på det nye oppstyret om saken:

- Jeg er sterk motstander av at man i det hele tatt forsøker å få saken gjenopptatt. Saken har vært og er en enorm påkjenning for oss pårørende. At saken igjen blir aktualisert, blir en ytterligere stor belastning.

- Sorgen og savnet etter Lena er fortsatt som et åpent sår. Etter mitt syn er det ingen tvil om at rett mann er dømt. Saken har tross alt vært behandlet i to rettsinstanser.

- Justismord har skjedd tidligere?

- Dette blir det opp til Gjenopptakelseskommisjonen å avgjøre. Jeg setter min lit til at de fatter en korrekt avgjørelse, sier Klara Sløgedal.

Ada Sofie Austegard, som mistet sin åtte år gamle datter Stine Sofie, sier til Dagbladet at hun ikke ønsker å kommentere kravet om gjenopptakelse av straffesaken mot Viggo Kristiansen.

FORTSATT STORT SAVN ETTER JENTENE: Ble drept for åtte år siden. Foto: Privat
FORTSATT STORT SAVN ETTER JENTENE: Ble drept for åtte år siden. Foto: Privat Vis mer
MISTET SIN ÅTTE ÅR GAMLE DATTER: Ada Sofie Austegard.
MOTSTANDER AV AT SAKEN GJENOPPTAS: Lenas mamma, Klara Sløgedal (i midten).
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media