Pårørende søker svar etter flyforsvinningen

Få svar åtte timer etter at flyet ble borte fra radaren.

SAMLET SEG: Slektinger av passasjerer på det savnede EgyptAir-flyet har samlet seg på flyplassen i Kairo. Foto: REUTERS/Amr Abdallah Dalsh/NTB scanpix
SAMLET SEG: Slektinger av passasjerer på det savnede EgyptAir-flyet har samlet seg på flyplassen i Kairo. Foto: REUTERS/Amr Abdallah Dalsh/NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Rundt 02.30 i natt forsvant EgyptAirs flyging MS804 med 66 personer om bord fra radaren over Middelhavet.

Flyet var på vei fra Paris til Kairo, og franske og egyptiske myndigheter sier det foreløpig er for tidlig å si hva som forårsaket forsvinningen. Ingen av dem vil utelukke terror som årsak.

Foreløpig er det få svar på hva som har skjedd, men det foregår nå en stor leiteaksjon i Middelhavet etter flyet. Også franske myndigheter har tilbudt seg å sende skip og fly for å bidra i leiteaksjonen.

Pårørendesenter Samtidig har pårørende oppsøkt flyplassen både i Kairo og Paris for å forsøke å få svar på hva som har skjedd med.

Det er opprettet pårørendesenter der et titall pårørende allerede har samlet seg.

Ifølge flyselskapet selv, var 56 av de om bord passasjerer, og blant dem tre barn. Flesteparten var fra Egypt og Frankrike. I tillegg var det ti ansatte om bord, inkludert tre sikkerhetsvakter.

EgyptAir er forsiktige med å gå ut med informasjon, og sier de avkrefter all informasjon om hva som kan ha forårsaket flyforsvinningen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer