Partene i politikonflikten forlenger fristen til klokken 18

Men Arne Johannesen er mer optimist enn noen gang.

I MØTE MED POLITIET:  Knut Storberget er nå inne i lønnsforhandlingene. Arkivfoto: Katarina Theis-Haugan / SCANPIX
I MØTE MED POLITIET: Knut Storberget er nå inne i lønnsforhandlingene. Arkivfoto: Katarina Theis-Haugan / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet.no): Partene i politikonflikten forlenger fristen til klokken 18 i kveld. Forskriften blir vedtatt i statsråd i dag, men blir foreløpig ikke iverksatt. Det er resultatet etter at Knut Storberget grep inn i forhandlingene i formiddag.

Politiets Fellesforbund har i natt forhandlet med Politidirektoratet ved politidirektør Ingelin Killengreen og forhandlingene har vært ledet av Fornyings- og administrasjons-departementet, 

Litt over klokken 10 gikk imidlertid Storberget opp til et kort møte med leder i Politiets Fellesforbund Arne Johannessen.

Ikke enige - Vi har ikke kommet til enighet, sa Knut Storberget til den ventende pressen på vei ut til møtet før han haster avgårde til Statsråd på slottet klokken 11.

Her kommer regjeringen til å vedta den omstridte forskriften om politiets hviletidsbestemmelser. At forskriften vedtas betyr likevel ikke at forhandlingene er over. - Forskriften blir vedtatt i Statsråd, men den settes ikke i verk, forklarer Arne Johannessen. Han sier til Dagbladet at han er mer optimist nå enn tidligere i dag.

- Staten viser stor vilje til å samarbeide ved å gi ny frist, sier han. - Hva skjer hvis dere ikke kommer til enighet innen klokken 18?

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer