Partert lik identifisert

Politiet vet hvem som ble funnet partert i to plastsekker i Stockholm.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): De mange likfunnene i Stockholm-regionen den siste tiden har skaket opp vårt nabofolk. Mange lurer på om det er en seriemorder løs etter at tre ukjente lik er funnet i løpet av kort tid.

Fra Stockholm

30. mars fant forbipasserende en sekk på isen ved Slussen i Stockholm. I sekken lå deler av et menneske.

10 dager senere ble det funnet nok en sekk i sjøen, noen kilometer unna første funnsted. I denne sekken lå det flere kroppsdeler, og en DNA-analyse slo fast at likdelene stammet fra samme mennneske.

Det parterte liket er identifisert som en 46 år gammel mann fra Stockholm. Politiet fikk et tips om hvem den døde kunne være, og sjekket tannkortet til personen med liket. Det ble match.

Mangler ett ben

46-åringen er ikke blitt meldt savnet, og ingen vet hvor lenge han har vært død. heller ikke hele kroppen er funnet. Politietterforskerne savner mannens ene ben.

Liket er blitt stykket opp med en tung kjøttkniv eller en øks. Visse funn kan tyde på at en kvinne kan stå bak handlingen, har politikilder opplyst til svenske medier.

Nå som politiet kjenner identiteten til den døde skal politiet granske mannens bekjentskapskrets, familie og hans bevegelser.

FUNNSTED:</B> Langs denne kaien fant turgåere deler av et lik innpakket i plast og surret med sølvgrå tape.