Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Partert lik kan ha ligget ett år i bil i Stockholm

Naboer reagerte på lukta fra bilen. Inne i bilen fant politiet et lik som var fordelt i flere svarte søppelsekker.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Stockholm-politiet rykket tirsdag ut for å kontrollere en bil i Helenelund, etter at naboene reagerte på at bilen luktet ille.

I bilen fant de en død person.

Ifølge opplysninger Aftonbladet har fått, var liket partert og fordelt i svarte søppelsekker da det ble funnet. Politiet skal også ha gjort flere funn i kjøretøyet, blant annet en økselignende gjenstand.

En person er pågrepet og skal ha erkjent drapet. Vedkommende skal ha sagt at han «gjorde det for et år siden» skriver avisen videre.

En beboer i området sa tirsdag til samme avis at de hadde anmeldt bilen fordi den hadde stått der svært lenge, luktet veldig rart, og fordi det hadde samlet seg fluer rundt kjøretøyet.

Politiet vil ikke kommentere disse opplysningene, men bekrefter at de har pågrepet en person, som er mistenkt for drap.

–Omstendighetene rundt bilen gjorde at vi dro dit. Teknikere har undersøkt kjøretøyet og en person er pågrepet, mistenkt for mord, sier Åsa Wallentin, som er pressetalsperson ved politiet i Stockholm.

Av tingrettens dokumenter går det fram at politiet ikke vet hvor og når ugjerningen fant sted. Tidspunktet for lovbruddet oppgis å være «et eller annet sted fra en ukjent dato i 2016 til og med 27. juni i 2017».

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!