Partert og kastet i elva

22 år gamle Marcus Norén ble partert før kroppsdelene ble slengt i elva Nissan som renner gjennom Halmstad.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Politiet hadde i går kveld ennå ikke funnet alle kroppsdelene og konsentrerer letingen oppover i elva fra der hodet ble funnet.

- Jeg har aldri opplevd noe liknende. Dette er en forferdelig jobb, og vi står foran en svært komplisert etterforskning, sier vaktleder Per Arne Nilsson ved politiet i Halmstad til Dagbladet.

Det var et søskenpar på 10 og 13 år som fant det blodige, avkappede hodet lille nyttårsaften. Hodet var frosset fast i isen der ungene lekte.

Nyttårsaften fant politiet flere deler av kroppen til Marcus Norén 500 meter lenger oppe i elva Nissan. Levningene var pakket i svarte plastposer. Politiet ønsker ikke å fortelle hvilke deler som er funnet.

- Vi leter fortsatt med dykkere og hundepatruljer etter flere kroppsdeler og etter stedet der mordet har funnet sted, sier Nilsson.

Politiet har også funnet klær de antar tilhørte Marcus Norén. Tross intense søk i hele går, lyktes det ikke politiet i går å finne flere kroppsdeler eller å finne stedet der Norén ble drept og partert.

Mysterium

Politiet kunne i går ikke trekke noen konklusjoner av etter-forskningen så langt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer