Parterte kona med motorsag

Britisk ektemann tiltalt for drap.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Tirsdag innrømmet britiske Paul Dalton (35) å ha tatt livet av kona, melder Times online. Han hevdet at kona drev ham til det gjennom flere år med mobbing.

Etter å ha drept kona Tae Hui Kang (38), parterte han henne i ni deler med en motorsag og fordelte bitene i kjøleskapet og fryseren. Han erkjenner seg ikke skyldig i mord, men i å ha forhindret at kona ble gravlagt.- Redd for kona

Dalton hevder å ha drept henne ved et uhell, etter å ha fryktet kona i årevis. Hun var hans første kjæreste og de giftet seg i 1997 etter å ha vært sammen i tre år.

- Hun fikk det alltid som hun ville. Jeg var redd for henne. Alle var redde for henne, forklarte Dalton til retten. Han rømte fra henne ved flere anledninger, men hun tryglet ham alltid om å vende tilbake.

Det skal ha vært en krangel i mai som utløste drapet. I følge ektemannen skal hun ha skreket til ham og skåret i stykker familiebilder og planter. Koreansk-fødte Tae skal også ha fortalt ham at hun hadde vært utro og at hun bare hadde giftet seg med ham for å få oppholdstillatelse i Storbritannia.


Kunne ha overlevd

- Drep meg, jeg vil dø, skal kona ha sagt mot slutten av krangelen. Dalton tok tak rundt halsen hennes og Tae satte seg til motverge. 

- I det hun slo mot meg, langet jeg ut mot henne. Det skjedde helt brått. Jeg mente ikke å slå til henne, sier briten. Etter å ha slått til kona, forlot han rommet. Etter en stund vendte han tilbake og fant henne liggende på gulvet med blod rennende ut av munnviken.

- Hun var borte. Hun var død. Hun pustet ikke. Jeg kikket på henne og hun var borte, sa han.


Kona var imidlertid ikke død. I følge aktoratet hadde hun bare brukket kjeven, og kunne ha overlevd dersom ikke ektemannen hadde latt henne ligge.


Parterte og frøs ned kona

Venner som spurte etter kona, ble fortalt at hun hadde rømt hjemmefra. Sannheten var at hun lå død på gulvet. Etter et par dager, gikk Dalton til innkjøp av en dypfryser, en vanlig sag og en Black & Decker motorsag. Så begynte han å partere Tae. Han la syv legemsdeler i kjøleskapet og to i fryseren.

Deretter flyktet Dalton til Japan for å «prøve å finne ut at det som hadde skjedd». Han dro tilbake til Storbritannia etter å ha mottatt en e-post fra politiet, som ba ham kontakte dem.

Black & Deckermotorsag: Ble brukt til å gjemme liket av Tae Hui Kang.