Ap-krisa

Partikilder: Tillitskrise i Ap-ledelsen

Ap går fram på målingene, men partikilder frykter at krisa i partiet ikke er over: Tilliten mellom Støre, Tajik og Stenseng er tynnslitt etter Giske-saken, hevdes det.

TØFFE TIDER: Ifølge Dagbladets kilder har Giske-saken medført samarbeidsproblemer mellom Tajik og Støre. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
TØFFE TIDER: Ifølge Dagbladets kilder har Giske-saken medført samarbeidsproblemer mellom Tajik og Støre. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Etter et år med historisk svake målinger og interne stridigheter, virker sommerferien til å ha gjort Arbeiderpartiet godt: Lørdag noterte partiet seg for 27,8 prosent oppslutning i partibarometeret fra Norfakta.

- Dette var en effekt av sommerferien jeg hadde ønsket meg, nemlig at støyen fra første halvår kunne legge seg og vi fikk oppmerksomheten tilbake til politikken, sa en fornøyd Ap-leder Jonas Gahr Støre til Klassekampen.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer