Partiledere kjempet om forbipasserendes gunst

Jens, Siv, Kristin og Liv Signe delte ut klemmer, autografer, roser og fengende slagord.

INNSPURT: Partilederne gjør en siste innsats i helga. Her er Kristin Halvorsen (SV) utenfor Kunstnernes hus, hvor hun blir møtt av Luna Gudem (6) fra Oslo, før hun skal foreta åpningen av den 122. Høstutstillingen. Foto: Lise Åserud/Scanpix
INNSPURT: Partilederne gjør en siste innsats i helga. Her er Kristin Halvorsen (SV) utenfor Kunstnernes hus, hvor hun blir møtt av Luna Gudem (6) fra Oslo, før hun skal foreta åpningen av den 122. Høstutstillingen. Foto: Lise Åserud/Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

|||I formiddag kjempet partiledere side om side for å kapre potensielle velgere på lørdagstur i Oslo. Nærmest om kapp delte Jens, Siv, Kristin og Liv Signe ut klemmer, autografer, roser og fengende slagord.

Frp-formann Siv Jensen tordnet mot regjeringen fra et kraftig høyttaleranlegg, og delte ut klemmer og autografer foran mobilkameraer, notatblokker og heiarop på Eidsvolls plass foran Stortinget. Hun sikter mot regjeringsdeltakelse.

- Vi vil ha en hånd på rattet fordi vi vet at det er det vi må ha for at eldre mennesker, som lever nå, skal få det de har rett på, ropte Jensen.

Også veteran Carl I. Hagen var på plass for å gjøre en siste innsats for Frp i valgkampen, selv om han tar det litt mer med ro enn Siv Jensen.

- Jeg skal holde en appell her i dag, og jeg skal snakke i Lillestrøm, men jeg får også tid til å jobbe litt i hagen i helgen, sier Hagen til NTB.

Han er irritert på statsminister Jens Stoltenberg (Ap).

- Statsministeren lyver så mye om dagen at jeg blir helt kvalm, sier Hagen.

Populære Ap-roser

Statsministeren selv var ikke langt unna. 200 meter lenge oppe i gata var han etter hvert også på plass med håndtrykk, klemmer og poseringer foran mobilkameraer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer