Partipisking

PR-guru Ingebrigt Steen Jensen har fortalt Oslo Arbeiderparti at det gjelder å være blid.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

VANLIGVIS koster det femti tusen kroner å oppleve Ingebrigt Steen Jensen avlevere fikse selvfølgeligheter med energi og trøkk sånn at ansatte i næringslivet for en stakket stund kan føle seg som et fellesskap. På lag. De frammøtte medlemmene og sympatisørene i Oslo Arbeiderparti fikk showet gratis på onsdag. Til gjengjeld fikk de, og vi andre som har lest referater fra forestillingen, høre at det gjelder å være blid i valgkampen til høsten fordi Fremskrittspartiet alltid vil vinne i sutrekonkurransen. (For tida vinner Hagen også stort i meningsmålingene, sutring eller ikke.)

Steen Jensen sier at et parti må ha en visjon, helst en stor en. Og at ingen vinner valg på å forsvare handlingsregelen. Folk ligger ikke med hjertebank blant klamme laken og lurer på hvordan det skal gå med reformen i offentlig sektor. Partiet, i dette tilfellet Ap, må være opptatt av det folket er opptatt av, og ikke det partiledelsen faktisk har beskjeftiget seg svært mye med de siste par åra.

DET SISTE inspirerer PR-konsulent Rune Gerhardsen som er neste års byrådslederkandidat for Oslo-partiet fordi han allerede har sagt det samme selv. Gerhardsens oppskrift er å finne ut hvor folket er på vei sånn at han kan lede det dit det hadde tenkt seg likevel. Lydopptak med latterkuler tyder på at forsamlingen fikk en skikkelig kveik mens Steen Jensen travet omkring og pisket dem.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer