Partnere i slanking

De er par i kjærlighet. Nå får Celina Midelfart god hjelp av Ole Robert Reitan til å selge slankegodteriet sitt: Atkins-produktene skal selges i Reitan-imperiets butikker og kiosker.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Under en nøye regissert pressekonferanse i går la Midelfart fram sin nye storsatsing fra nyttår: Dr. Atkins-produkter med lavt karbohydratinnhold.

I juni bekreftet Celina og Ole Robert Reitan at de var sammen. De to rike arvingene kan åpenbart dra stor økonomisk nytte av kjærlighetsforholdet: Han sikrer kjærestens produkter ved å ta dem inn i noen av landets viktigste distribusjonskanaler: Rema 1000, 7-Eleven og Narvesen.

For personlig

Det amerikanske slankegodteriet, blant annet milkshake, sjokolade og is, presenterte hun imidlertid ikke for media i går:

-  Men dette er selvsagt produkter du selv har godkjent?

-  Hva mener du med godkjent?

-  Du har selvsagt smakt disse produktene selv?

-  Det er for personlig spørsmål.

-  For personlig spørsmål?

-  Ja, dette er produkter som er lik de produktene som lanseres i Sverige, og som vi mener er tilpasset det norske markedet. Dette er gjennomtestede og gjennomsmakte produkter verden over, så jeg har all tro på at også norske forbrukere vil sette pris på disse. Jeg er helt ubekymret i forhold til det, sier Celina Midelfart.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer