Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Partyleder, ikke partileder

Mona Sahlin dro på kjendisfest på Mallorca med privatfly.

FESTGLAD: Mona Sahlin, lederen for de svenske Socialdemokraterna, er på privatfest hos en partyfikser på Mallorca. Det har satt svenske sinn i kok. Foto: Claudio Bresciani / SCANPIX
FESTGLAD: Mona Sahlin, lederen for de svenske Socialdemokraterna, er på privatfest hos en partyfikser på Mallorca. Det har satt svenske sinn i kok. Foto: Claudio Bresciani / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| (Dagbladet). Mona Sahlin, partileder for Socialdemokraterna i Sverige, er nok en gang i hardt vær.

Denne gangen har hun reist med et spesialchartret fly til Mallorca, for å delta på 50-årsdagen til partyfikser og kommunikasjonsstrateg Michael Bindefeld.

- Partyleder
Med på flyet var ifølge svenske Aftonbladet flere andre svenske kjendiser som skulle på samme fest. Sahlin reiste sammen med sin mann og en person fra Säpo, det svenske sikkerhetspolitiet.

- Dette bare forsterker bildet av Sahlin som partyleder i stedet for partileder, sier medierådgiver Paul Ronge, som mener det er ekstra uheldig å prioritere en slik fest på et tidspunkt med hektisk politisk aktivitet. 20. september er det kirkevalg i Sverige.

- Hun reiser ned for å feire sin mangeårige venn, sier Sahlins pressesjef Anna Helsén til Aftonbladet, og understreker at Sahlin betaler både reise og opphold selv.

- Hun betaler for alle omkostninger ved reisen, foruten selve festen, sier Helsé.

- Idiotisk
Mona Sahlin gikk i 1996 av som statsråd og visestatsminister etter avsløringer om at hun brukte regjeringens kredittkort til privat shopping, men hun har kjempet seg tilbake i topp-politikken.

Medierådgiver Paul Ronge mener hun nå sender det svenske folk helt feil signaler.

- Jeg synes dette er fullstendig idiotisk. Hun er partileder for Sveriges største parti, ett parti der flertallet av velgerne ikke henger rundt Stureplan.

Sahlin skal være borte i tre dager, og kommer hjem på søndag - samme dag som kirkevalget.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling