Tyskland:

Pasient (75) skulle reddes: Døde

Den eldre kvinnen skulle reddes av brannvesenet. I stedet falt hun gjennom vinduet.

DØDE: Poltiet etterforsker nå hvordan en 75 år gammel kvinne døde etter en redningsaksjon. Illustrasjonsfoto: Snapshot-photography/T Seeliger/Shutterstock
DØDE: Poltiet etterforsker nå hvordan en 75 år gammel kvinne døde etter en redningsaksjon. Illustrasjonsfoto: Snapshot-photography/T Seeliger/Shutterstock Vis mer
Publisert

En 75 år gammel kvinne fra byen Regensburg i Tyskland trengte hjelp til å komme på sykehuset da alt gikk galt.

Ifølge den tyske avisa Bild, ble brannvesenet oppfordret til å hjelpe kvinnen ut av vinduet slik at hun kunne bli lagt inn i ambulansen.

I et forsøk på å få kvinnen ut av leiligheten med en stige fra brannbilen, falt hun gjennom et vindu foran øynene på redningsmannskapet.

Ifølge redningsmannskapet skal 75-åringen ha vært så overvektig at de ikke klarte å frakte henne ut av leiligheten.

- Tragisk

Politiet melder om at kvinnen døde av skadene like etter hendelsen.

- Den tungt overvektige kvinnen var nødt for å løftes ut av leiligheten, sier politibetjenten Wolfgang Scheuerer, og fortsetter:

- Det er rett og slett tragisk. Vi er her for å hjelpe, ikke motsatt.

Politiet etterforsker nå hvordan ulykken kunne ha skjedd. Ifølge sjefen for Lappersdorf brannvesen, er alle nødetater som var involvert i dramaet nå representert av en advokat.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer