Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Påskerazzia: 15 pågrepet i narkoaksjon på Hovden

Politiet: - En stor andel jobber i turistnæringen.

 STORT TURISTSTED I SØR OG SØRVEST:  En stor andel av de narkotatte på Hovden, jobber i turistnæringen ifølge politiet. Her skiheisen i alpinsenteret langfredag i fjor. Illustrasjonsfoto: Tor Erik Schrøder, NTB Scanpix.
STORT TURISTSTED I SØR OG SØRVEST: En stor andel av de narkotatte på Hovden, jobber i turistnæringen ifølge politiet. Her skiheisen i alpinsenteret langfredag i fjor. Illustrasjonsfoto: Tor Erik Schrøder, NTB Scanpix. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

 15 personer ble i helgen siktet for bruk, besittelse og salg av narkotika på turiststedet Hovden i Aust-Agder.

- Alder på de pågrepne var mellom 21 og 55 år, og en stor andel av de pågrepne arbeider i turist- og servicenæringen på Hovden, sier driftsenhetsleder Sigurd Langeid i Setesdal-politiet i en pressemelding.

I tillegg ble en person under 18 år anmeldt for bruk og besittelse. Saken blir fulgt opp av lokalt politi og Barnevernet.

Hovden er et stort senter for turisme og har et stort skisenter, som er hyppig besøkt i vintermånedene.

- Politiet har gjennom tid fått tips om bruk av narkotika på Hovden, og med aksjonen nå i helgen ønsket vi å sette søkelyset på dette, sier Langeid.

Det ble gjort flere beslag av blant annet hasj, amfetamin, metamfetamin, marihuana og piller. Det største enkeltbeslaget var på 125 gram hasj. Totalt ble i underkant av 300 gram hasj beslaglagt.

(NTB).

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Hele Norges coronakart