Påsketilbud til alle bortsett fra påsketuristene

Påskepizza bare for byturistene.

PÅSKEPIZZA: Spis alt du vil for 99 kroner, bare du ikke er på et påskeferiested. Faksimile: Peppes.no
PÅSKEPIZZA: Spis alt du vil for 99 kroner, bare du ikke er på et påskeferiested. Faksimile: Peppes.no Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Peppes Pizza har slått til med et påsketilbud som i utgangspunktet kan høres forlokkende: Spis så mye pizza du vil for 99 kroner.

De kaller det et påsketilbud, og understreker at alle kjedens restauranter er åpne i hele påska. Men påsketilbudet gjelder ikke påsketuristene. Tilbudet er nemlig ikke tilgjengelig på Peppes i Geilo, Beitostølen, Hemsedal, Trysil, Hafjell, Oppdal og Hamar.

- Det er for så vidt riktig at tilbudet ikke gjelder på de stedene med flest påsketurister, sier Harald Barfod, markedsdirektør i Peppes, til Dagbladet.no.

- Vi kan forstå at noen reagerer på at tilbudet ikke gjelder overalt, men dette er rett og slett av pratiske hensyn. Disse avdelingene har så mange gjester i påsketiden at de ikke klarer å håndtere et buffettilbud som dette. På for eksempel Geilo eller Beitostølen blir det så mye folk i påsken, at det ikke er mulig. Så dette er et godt tilbud som gjelder de som ikke er på fjellet, sier Barfod.

På peppes.no informeres det om hvilke steder tilbudet ikke gjelder i.

- Det står veldig tydelig hvor det ikke gjelder, og vi sier det også i TV-reklamen. Vi må være ryddige på dette, sier Barfod.

Markedsdirektøren legger til at Peppes hittil har hatt godt besøk i Oslo i påsken, på tross av påskeutfarten.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer