Oslo  20110415.  
Påsketrafikk på vei ut av Oslo i sydlig retning fredag ettermiddag.  
Foto: Håkon Mosvold Larsen / Scanpix
Oslo 20110415. Påsketrafikk på vei ut av Oslo i sydlig retning fredag ettermiddag. Foto: Håkon Mosvold Larsen / ScanpixVis mer

Påsketrafikken flyter greit over det ganske land

Saktegående køer noen steder, i hovedsak på Østlandet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Påsketrafikken ser ut til å gå relativt greit i brorparten av landet, men det er noen unntak.

På Østlandet - Det er flaskehalser, blant annet på E6 ved Minnesund. Der begynte køen i 10-10.30 tiden, sier vaktoperatør i Vegtrafikksentralen region øst, John Slinning.

- På E18 mellom Lysaker og Sandvika er det en del kø. Det samme gjelder E16 Sollihøgda til Hønefoss, og på E134 mellom Hokksund og Kongsberg er det stedvis saktegående trafikk.

- Forventer dere noen økning utover ettermiddagen?

- Det blir vel ganske stabilt utover de neste to tre timene, så vil det roe seg utover kvelden erfaringsmessig.

På Vestlandet Tidligere i dag var det en del trafikk mellom Bergen og Voss, men det har siden løst seg opp. Også på resten av Vestlandet flyter trafikken tilsynelatende greit.

- Det er jo en god del trafikk, men det er blant annet satt opp ekstra ferger, sier vaktoperatør i Vegtrafikksentralen region vest, Randi Stohlberg.

- Det har dessuten vært et uhell i Bømlofjordtunellen som skaper litt kø, men utover det så skal det være greit.

I Midt-Norge Det snør litt i Midt-Norge, men det meldes ikke om store køer heller her.

- Akkurat nå har vi litt snøvær, men stort sett bart og vått. Ellers så går trafikken ganske greit. Vi har en del trafikk, men ikke noe stillestående, forteller vaktoperatør i Vegtrafikksentralen i Midt-Norge, Anita Berglund.

I Nord-Norge Også i Nord Norge flyter trafikken greit.

- Det er ganske fri ferdsel og færre kolonnekjøringer. Alt i alt så går det ganske greit, sier vaktoperatør i Vegtrafikksentralen i region nord, Siril Nilsen

- Folk er naturlig nok opptatt av dette med skredfare, men også der har vi få konkrete meldinger så langt. Det følges opp tett, legger hun til.