ROLIG: Slik så det ut på E6 ved Vensvangen ved Mjøsa i 14.45-tida. Ikke særlig trengsel, altså. Foto: Vegvesenets overvåkningskamera
ROLIG: Slik så det ut på E6 ved Vensvangen ved Mjøsa i 14.45-tida. Ikke særlig trengsel, altså. Foto: Vegvesenets overvåkningskameraVis mer

- Påsketrafikken ser veldig bra ut

Gode nyheter for de som ikke liker kø.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Det er kanskje enkelte som gruer seg for å sette seg i bilen før de drar på påskeferie i dag. Men ifølge Statens vegvesen ser det foreløpig ikke ut til å være mye å frykte.

- Det ser veldig bra ut, sier Lars Berntsen, trafikkoperatør ved Vegtrafikksentralen, til Dagbladet.

- Det er litt forsinkelse ved Sandvika og litt ved Minnestund. Men i store trekk er trafikken som en god fredag.

- God for hvem?

- For trafikanter som ikke liker å stå i kø.

Berntsen tror den seine påska kan ha ført til at mange har valgt å ikke reise i dag.

- Det er nok en del som blir hjemme i påska, sier han.

Det er stort sett fint kjørevær i dag. Men meteorologisk institutt advarer mot vanskelige kjøreforhold for fjellovergangene i sør-Norge fra i morgen, skjærtorsdag.

Allerede fra i kveld regner meteorologene med at det blir vanskelige kjøreforhold på fjellet på Vestlandet sør for Stad på grunn av sterk vind, nedbør og temperaturer rundt null grader.

Det samme værbildet blir gjeldende fra torsdag i fjellovergangene i Agder og Langfjella sør for Finse, Telemark og Buskerud. I Oppland og Hedmark forventes det i perioder vanskelige kjøreforhold på fjellovergangene på grunn av sterk vind, snø og snøfokk.