Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Passasjer krasjet taxi

Tok tak i rattet på drosjen. To personer til sykehus.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): To drosjer kolliderte ved 02.30-tida i natt på E6 ved Bjørvika i Oslo. Ulykken ble forårsaket av den ene passasjeren.

- Han tok tak i rattet og dro bilen over i et annet kjørefelt, hvor den traff en annen taxi som kjørte i samme retning. Vedkommende ble pågrepet på stedet, og sitter nå i arresten hos oss, sier operasjonsleder Olaf Erdal ved Oslo politidistrikt til Dagbladet.no.

Begge drosjene fikk store skader, og den ene ble stående på tvers i det fleksible autovernet mellom kjørebanene.

To menn på 35 og 23 år ble fraktet til sykehus med lettere skader, mens rattkapreren og den kvinnelige taxisjåføren kom skadefrie fra situasjonen. Det gjorde også sjåføren av den andre bilen, som ikke hadde noen passasjerer ved sammenstøtet.

TOK STYRINGA: Passasjeren i en oslodrosje tok kontroll over rattet og styrte bilen inn i en bil som kjørte ved siden av på E6 ved Bjørvika i Oslo natt til søndag. Foto: Frank Evensen
TOK STYRINGA: Passasjeren i en oslodrosje tok kontroll over rattet og styrte bilen inn i en bil som kjørte ved siden av på E6 ved Bjørvika i Oslo natt til søndag. Foto: Frank Evensen Vis mer
VRAKET: De involverte bilene fikk kraftige bulker, men heldigvis slapp passasjerene fra ulykken med lettere skader.