- Passasjerene lå oppå hverandre

Krevende redningsarbeid.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Et vitne Dagbladet.no har vært i kontakt med ankom ulykkesstedet i 11-tida i formiddag.

Da var de omkomne i ferd med å bli hentet ut av den veltede bussen. Tre personer omkom og 24 personer ble sendt til sykehus med varierte skader etter at en buss, fullastet med pensjonister og tidligere arbeidere i busselskapet Trønderbilene, mest sannsynlig fikk sleng og skled ut av veien som følge av det glatte føre.

Vitnet forteller til Dagbladet.no redningsarbeidet var krevende. Han forteller at redningsmannskapene hadde problemer med å stå på beina på veien som han beskriver som speilblank.

- Det var veldig vanskelig å få ut omkomne og skadde siden bussen hadde veltet på venstre side. De måtte lirkes ut gjennom et vindu, og en åpen passasje mot en stein. Passasjerene ble liggende oppå hverandre, sier han.Ifølge NTB ble tok  sykehuset i Levanger imot 19 pasienter. Av disse ble 17 behandlet for brudd- og kuttskader, mens to hadde alvorlige bukskader.

I tillegg mottok St. Olavs hospital flere pasienter. Tilstanden er alvorlig for minst én av de skadde, en 50 år gammel kvinne som lørdag ble operert ved sykehuset.Ifølge øyenvitnet var det store skader. Han forteller at en kvinne skal ha fått kuttet over en arm.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer