Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Passasjerer angrepet av flått under flytur

Forbrukerorganisasjon hevder den vil saksøke Ryanair.

IKKE SÅ FLÅTT: Passasjerer truer med å saksøke Ryanair etter flått-bitt. ARKIVFOTO: Jeanette Landfald / Dagbladet
IKKE SÅ FLÅTT: Passasjerer truer med å saksøke Ryanair etter flått-bitt. ARKIVFOTO: Jeanette Landfald / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Passasjerer på en flyvning mellom Danmark og Roma sier ifølge nyhetsbyrået UPI at de planlegger å saksøke flyselskapet Ryanair.

Passasjerene hevder de under flyturen ble bitt av flått. En italiensk forbrukerorganisasjon har allerede varslet at den vil bistå passasjerene mot Irland-baserte Ryanair.

Paraplyorganisasjonen CODACONS (Coordinamento Delle Associazioni per la Difesa dell'Ambiente e dei Diritti Degli Utenti E Dei Consumatori) har overfor nyhetsbyrået ANSA uttalt at det vil bli overlevert et søksmål på vegne av passasjerene.

De krever nå en økonomisk kompensasjon for de reisende som ved ankomst til Roma skal ha blitt behandlet for sårhet og kløe i etterkant av hva de mener er flått-bitt.

Ifølge nyhetsbyrået måtte flyet desinfiseres før det ble klarert for en ny flyvning fredag morgen. 

Ryanair opplyser ifølge Aviation Herald at selskapet den 8. september tok en maskin ut av tjeneste ved Ciampino-flyplassen etter forespørsel fra italienske helsemyndigheter.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media