Passasjerer innesperret på tog etter strømbrudd

Jernbanen stengt mellom Gardermoen og Eidsvoll.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

600 meter fra Gardermoen står et tog fast etter at en strømledning ble revet ned, skriver VG.

- Plutselig sa det pang. Toget bråbremset og strømmen gikk. Vi fikk beskjed av konduktøren at en strømledning var avkappet, sier Amalie Andersen til avisa. Hun er en av passasjerene som sitter på det aktuelle toget.

Det er redusert sporkapasitet ved Gardermoen og det vil bli forsinkelser på avganger søndag, melder Jernbaneverket.

- Vi har i øyeblikket problemer med strømtilførsel, og to av fire spor er ute av drift ved Gardermoen. I tillegg er det stengt for øyeblikket mellom Gardermoen og Eidsvoll, sier pressevakt Harry Korslund i Jernbaneverket til NTB.

Det arbeides med å rette opp i dette, og Jernbaneverket regner med at strømtrøbbelet skal være rettet opp mellom klokken 19 og 20 søndag kveld.

- Problemene med strømtilførselen påvirker all trafikken ved at vi har færre spor tilgjengelige, og vi anbefaler alle som skal ut på reise å sjekke med NSB og eller Flytoget, så vil de få mer detaljer knyttet til konsekvensene for de ulike avgangene, sier Korslund.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer