Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Passasjerer matforgiftet på norsk cruiseskip

Har fått magetrøbbel og diaré.

MATFORGIFTNING: Over 300 passasjerer er blitt matforgiftet om bord på det norskeide skipet Explorer of the Seas på cruise i Karibia. Her ligger cruisesipet til kai i New Jersey i 2009. Foto: AP Photo/Mel Evans/NTB Scanpix
MATFORGIFTNING: Over 300 passasjerer er blitt matforgiftet om bord på det norskeide skipet Explorer of the Seas på cruise i Karibia. Her ligger cruisesipet til kai i New Jersey i 2009. Foto: AP Photo/Mel Evans/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Over 300 passasjerer er blitt matforgiftet om bord på det norskeide skipet Explorer of the Seas på cruise i Karibia.

Passasjerene har fått magetrøbbel og diaré og har kastet opp.

En talsmann for det norsk-amerikanske rederiet Royal Caribbean International, som har kontor både i Norge og i USA, sier til den amerikanske nyhetskanalen CNN at årsaken til matforgiftningen ikke er klar.

Skipet, som har plass til over 3000 passasjerer, sløyfet et planlagt stopp i Haiti og seilte direkte til Puerto Rico for sanering.

Ifølge talsmannen skal eksperter fra den amerikanske smittevernetaten CDC gå om bord i fartøyet og bedømme situasjonen når skipet ankommer Jomfruøyene søndag.

(NTB)

Hele Norges coronakart