Passasjerfly nødlandet - deler falt fra himmelen

Et passasjerfly på vei til Honolulu fra Denver måtte returnere og nødlande etter et stort smell. Fra flymotoren regnet det metalldeler i hagene til innbyggere i Colorado-byen Broomfield.

LØSNET: I denne passasjervideoen inne fra United Airlines-flyet som fikk problemer, ser du hvordan passasjerene opplevde dramaet. Video: Privat. Reporter: Elias Kr. Zahl-Pettersen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Like etter avgangen til United-flygningen UA328 fra Denver til Honolulu lørdag kveld norsk tid, fikk passasjerflyet med om lag 200 passasjerer om bord store motorproblemer.

Passasjerene så vel som personer på bakken i Broomfield, en by utenfor Denver i delstaten Colorado, hørte et smell.

Deretter falt det deler fra én av flyets motorer ned fra himmelen. Oppsiktsvekkende bilder fra et nabolag i Broomfield går nå verden rundt.

Måtte nødlande

Et av bildene hvordan en stor del fra turbinmotoren har landet i en hage, rett utenfor inngangsdøra til et hus. Delen er rund og relativt inntakt, og landet bare noen centimeter fra husets vinduer.

Etter motorproblemene foretok flyet en nødlanding, og returnerte til den internasjonale flyplassen i Denver (DIA), ifølge NBC News-filialen 9 News.

- Ingen skadd

Politiet i Broomfield har bedt personer i det aktuelle Broomfield-nabolaget som har fått flydeler i hagene sine, om å melde seg.

På Twitter skriver politiet at det - utrolig nok - ikke er kommet noen meldinger om skadde.

De ber også folk som finner flydeler, om ikke å ta eller flytte på dem fordi den amerikanske havarikommisjonen nå skal etterforske hendelsen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer