Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Påstand om 17 års fengsel

Aktor la i Oslo byrett i dag ned påstand om 17 års fengsel for 21-åringen som er tiltalt for å ha drept en gjest på diskoteket Snorre Kompagniet i Oslo i fjor.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Aktor krevde også at 21-åringen skal betale 95.000 kroner i erstatning og oppreisning til den dreptes foreldre og 75.000 kroner i erstatning til den dreptes samboer.

21-åringen står tiltalt for overlagt drap. Han skjøt natt til 27. juni i fjor to skudd gjennom glassdøren til Snorre Kompagniet etter at han ble nektet adgang til diskoteket. Det ene skuddet traff Bernt Christian Reppe (24) fra Ringsaker i hodet. Han døde dagen etter av skadene.

21-åringen har forklart at han ikke visste at pistolen var ladd da han fyrte av de to skuddene. Han erklærte seg ikke skyldig i overlagt drap da rettssaken mot ham startet mandag.

Påtalemyndigheten mener at tiltalte skjøt for å drepe en av dørvaktene på Snorre, men at han bommet og traff Reppe i stedet.

(NTB)