Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Påstand om ett år og ni måneder

TRONDHEIM (Dagbladet): Aktor har lagt ned påstand om ett år og ni måneders ubetinget fengsel for halliktiltalte Tom Ketil Krogstad (35).

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Sexklubben overlever uansett

Lederen for den omstridte sexklubben Club 4, Tom Ketil Krogstad, har denne uka sittet i Trondheim byrett og hørt en rekke alvorlige beskyldninger.

Påtalemyndigheten mener de kan bevise at han har drevet som hallik, både ved vitner som knytter ham til dette og ved dokumentbeslag fra massasjeinstituttet Fun Time og i Club 4s datamaskiner.

Påstand om fengsel

I dag la aktor, politiinspektør Per Morten Brobakke, ned påstand om ett år og ni måneders ubetinget fengsel for Club 4-lederen.

For Krogstads 41-årige samboer la påtalemyndigheten ned påstand om 12 måneders ubetinget fengsel. Tidligere markedssjef i Club 4, Rune Andersen (34), risikerer 6 måneders ubetinget fengsel.

Ulike historier

Tom Ketil Krogstad, samboeren hans og tidligere markedssjef Rune Andersen er alle tiltalt for hallikvirksomhet. Krogstad og Andersen er i tillegg tiltalt for å ha arrangert «livesexshow», visning av ulovlige pornofilmer og ulovlig salg av alkohol.

Både Krogstad og hans samboer nekter straffskyld i forhold til tiltalen, mens Andersen erkjenner straffskyld på alle tiltalepunkt.

Rune Andersen har i løpet av rettssaken fortalt retten en helt annen historie enn Krogstad. Andersen mener Krogstad og samboer har hatt 50 - 60 ulike prostituerte i aktivitet totalt, og fire - fem jenter til enhver tid.

Ifølge aktor har Andersens bidratt til å oppklare saken gjennom sin tilståelse og forklaring. Dette er årsaken til at det kreves mildere straff for den tidligere markedssjefen.

Optimistisk Krogstad

Tom Ketil Krogstad var optimistisk med hensyn til sakens utfall etter at bevisførselen var ferdig i går.

- Jeg blir ikke dømt. Ut ifra det som har kommet fram i retten, har jeg ingen tro på at det vil skje, sa han til Dagbladet i går.

Club 4- sjefen er sikker på at sexklubben vil leve videre uansett dom.

HALLIKTILTALT: Tom Ketil Krogstad (35).Foto: SCANPIX
Hele Norges coronakart