Melania Trump

Pastor i hardt vær: - Trofékone

En pastor i Missouri er i hardt vær etter at han under en søndagsgudstjeneste ba kvinnene i menigheten om å slanke seg og om prøve å bli litt mer som Melania Trump.

SJOKKERER: Den amerikanske pastoren Stewart-Allen Clark kan ikke sies å ha blitt mer populær blant det motsatte kjønn, etter sin siste preken i First General Baptist Church i Missouri, USA. Nå har pastoren blitt permittert. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Den amerikanske pastoren Stewart-Allen Clark er i hardt vær om dagen.

Under en gudstjeneste i sin lokale baptistkirke i delstaten Missouri, ga han råd til kvinner om hvordan de skulle stoppe sine ektemenn fra å bli «distrahert» av andre kvinner.

I tillegg til at selve prekenen vekker oppsikt, hjelper det ikke at han dro fram ingen ringere enn tidligere førstedame Melania Trump som den ultimate «trofékone».

Gudstjenesten ble strømmet og delt på Facebook. Der lot ikke reaksjonene vente på seg. Saken er omtalt av blant annet BBC, Fox News, Forbes, Insider og The Hill.

22 minutter

I talen oppfordret Clark kvinnene til å forsøke å gå ned i vekt og å ha Melania Trump som forbilde, skriver blant annet Insider.

- Jeg tror ikke kvinner forstår hvor visuelle menn er. Jeg tror ikke de har kapasitet eller evne til å forstå hvor visuelle menn er. Jeg tror ikke kvinner forstår hvor viktig det er for en mann å ha en vakker kvinne på sin arm, sa Clark blant annet.

Han spurte også hvorfor kvinner «lar seg selv forfalle» etter ekteskap.

- Damer, det er sånn gud har skapt oss, Det er sånn vi er. Menn vil alltid komme til å se (på kvinner, journ.anm.) Han skapte oss til å se. Du vil at de skal se på deg, sa pastoren.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer