Pat hørte tre høye smell og fant en jagerflypilot på verandaen

- Han beklaget at han traff leilighetskomplekset. Jeg sa det var greit og fikk ham i sikkerhet.

FIKK JAGERFLYPILOT PÅ VERANDAEN: Pat Kavanaugh forteller at han snakket med jagerflypiloten som skjøt seg ut fra F18 jagerflyet som styrtet i Virginia Beach i USA da han landet på verandaen hans. Foto: WTKR NewsChannel 3
FIKK JAGERFLYPILOT PÅ VERANDAEN: Pat Kavanaugh forteller at han snakket med jagerflypiloten som skjøt seg ut fra F18 jagerflyet som styrtet i Virginia Beach i USA da han landet på verandaen hans. Foto: WTKR NewsChannel 3Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Pat Kavanaugh satt i sofaen inne i leiligheten sin i Virginia Beach da et F18 jagerfly styrtet i komplekset.

- Jeg hørte tre høye smell, så jeg kom meg opp av sofaen og gikk til bakdøra og så en pilot med en fallskjerm hengende fra bygget, sier Kavanaugh til WTKR NewsChannel 3.

Ba om unnskyldning Den pensjonerte redningsarbeideren forteller at piloten var i sjokk.

- Jeg løp ut og hørte hva jeg kunne gjøre for ham. Jeg visste ikke at flyet hadde truffet bygget før jeg så all røyken, sier Kavanaugh.

- Han beklaget veldig at han hadde truffet bygningen. Jeg sa at det var greit og at vi måtte få ham i sikkerhet, sier han videre.

- Måtte komme oss unna Han og naboene dro ham til andre siden av parkeringsplassen til ambulansen kom.

- Jeg visste at vi hadde gass i bygget og jeg hørte hele tiden nye eksplosjoner. Jeg visste ikke om det var drivstoff eller gass, men jeg visste at vi måtte komme oss avgårde.

Det er fremdeles uklart hva som er årsaken bak flystyrten. Minst fem personer ble skadd etter flystyrten, men ingen av dem skal ha blitt livstruende skadd.

Flere øyenvitner har fortalt at det så ut til at flyet dumpet drivstoff før det krasjet i leilighetskompleks. Slik kan pilotene ha sørget for at eksplosjonen som oppsto da flyet traff bygget ikke var verre.